Evenementen Verjaardag vieren

Verjaardag vieren

Voor jong en oud! Iedereen vindt het leuk om zijn of haar verjaardag te vieren.
Het vieren van een verjaardag kost vaak veel tijd en energie met het verzorgen van je gasten.
Je bent de hele tijd bezig met het verzorgen van drankjes en hapjes,
en bezig met iedereen het naar zijn/haar zin maken.

Dat kan allemaal erg leuk zijn, maar geniet je dan wel echt van jouw feest?

Wij vinden dat juist de jarige eens niets hoeft te doen, samen met de gasten genieten van de aanwezigheid en gezelligheid staat bij ons op nummer een.

Voor verjaardagen maken wij veel gebruik van onze "lounge area". Deze heerlijke ruimte is voorzien van een grote lounge bar waar de lekkerste cocktails gemaakt kunnen worden door onze professionele bartenders. De lounge is voorzien van lounge banken waar de gasten lekker kunnen "hangen". Uiteraard is er ruimte genoeg om ook een dansje te maken.

Ook voor een verjaardag is dus alles mogelijk, vraag het ons, wij verzorgen het!

Vul een geheel vrijblijvende offerte in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je op om het een en ander te bespreken. We spreken een vast bedrag af per persoon zodat je achteraf geen onverwachtse kosten zult krijgen. Een verjaardag vieren doe je namelijk al vanaf € 15,- per persoon.

Happy b-day!

Offerte aanvragen

Capaciteit

Onze locatie biedt plek voor maximaal 2000 personen. Door middel van onze verschillende ruimtes kunnen wij makkelijk "spelen" met de aantallen. Of het nu gaat om een event met 20 a 30 personen of een event met 100 personen, geen ruimte is te klein of te groot.

Muziek

Over smaak valt niet te twisten, zeker niet wat muziek betreft. Met bijna 30 jaar ervaring in de muziek wereld is het inmiddels een van onze beste kwaliteiten geworden, de juiste artiest boeken. Geheel afhankelijk van de doelgroep zoeken wij samen met u naar de beste keuze in muziek stijl.

Drankjes

Alle dranksoorten zijn standaard in huis en het aan te bieden assortiment is aan u. Heeft u echt iets te vieren met uw medewerkers, dan weten wij als geen ander dat daar een lekker mixdrankje of cocktail zeker op zijn plaats is. Is uw event wat formeler dan begrijpen wij dat "een biertje of wijntje" een prima keuze zal zijn.

Buffet

Met onze eigen keuken bieden wij alle mogelijkheden in het verzorgen van eten. Dit kan een simpele snack zijn tijdens uw event, maar ook voor geheel verzorgde buffetten draait onze kok zijn handen niet om. Wij houden graag rekening met iedereen en passen het buffet aan naar personen en wensen.