Evenementen Bruiloft

Bruiloft

Een standaard bruiloftfeest houden? Niet bij ons! Wij houden van veel dingen, maar niet van standaard. Een bruiloftfeest moet speciaal zijn, onvergetelijk en absoluut een van de mooiste dagen uit uw leven. Maar wat vooral "lekker" is, is dat iemand het voor u regelt. De dag zelf regelen kost al zoveel tijd en energie, laat dat feest maar aan ons over.

Met de verschillende "soorten" bruiloften die wij reeds georganiseerd hebben, durven wij te zeggen dat we voor ieder bruidspaar een geweldig feest kunnen neerzetten. Alles tot in de puntjes geregeld. Van de aankleding, tot de muziekband, DJ of zanger(es), eten en drinken, entertainment, alles kan op maat gemaakt worden.

Wat is er mooier dan alles nog eens te kunnen beleven? Wij bieden u de mogelijkheid om door een professional alles vast te laten leggen op foto en/of video. Dit kan tevens voor de hele dag ingeregeld worden, zodat u ook tijdens de plechtigheid verzekerd bent van geweldige foto's en video. Tijdens het feest zelf doet de "videopaal" het altijd goed, hierin kunnen alle gasten een persoonlijke boodschap inspreken met beeld. Is weer eens wat anders dan het "standaard gastenboek".

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor uw speciale dag? Vul dan geheel vrijblijvend een offerte in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Offerte aanvragen

Capaciteit

Onze locatie biedt plek voor maximaal 2000 personen. Door middel van onze verschillende ruimtes kunnen wij makkelijk "spelen" met de aantallen. Of het nu gaat om een event met 20 a 30 personen of een event met 100 personen, geen ruimte is te klein of te groot.

Muziek

Over smaak valt niet te twisten, zeker niet wat muziek betreft. Met bijna 30 jaar ervaring in de muziek wereld is het inmiddels een van onze beste kwaliteiten geworden, de juiste artiest boeken. Geheel afhankelijk van de doelgroep zoeken wij samen met u naar de beste keuze in muziek stijl.

Drankjes

Alle dranksoorten zijn standaard in huis en het aan te bieden assortiment is aan u. Heeft u echt iets te vieren met uw medewerkers, dan weten wij als geen ander dat daar een lekker mixdrankje of cocktail zeker op zijn plaats is. Is uw event wat formeler dan begrijpen wij dat "een biertje of wijntje" een prima keuze zal zijn.

Buffet

Met onze eigen keuken bieden wij alle mogelijkheden in het verzorgen van eten. Dit kan een simpele snack zijn tijdens uw event, maar ook voor geheel verzorgde buffetten draait onze kok zijn handen niet voor om. Wij houden graag rekening met iedereen en passen het buffet aan naar personen en wensen.