Evenementen Bedrijfs Evenement

Bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een bedrijfs event te organiseren?

Of zoekt u juist iemand die u hierbij helpt?

Bij een bedrijfs event komt eenmaal veel kijken. Overal moet aan gedacht worden,
zeker om alle medewerkers van het bedrijf tevreden te stellen.

Offerte aanvragen

Capaciteit

Onze locatie biedt plek voor maximaal 2000 personen. Door middel van onze verschillende ruimtes kunnen wij makkelijk "spelen" met de aantallen. Of het nu gaat om een event met 20 a 30 personen of een event met 100 personen, geen ruimte is te klein of te groot.

Muziek

Over smaak valt niet te twisten, zeker niet wat muziek betreft. Met bijna 30 jaar ervaring in de muziek wereld is het inmiddels een van onze beste kwaliteiten geworden, de juiste artiest boeken. Geheel afhankelijk van de doelgroep zoeken wij samen met u naar de beste keuze in muziekstijl.

Drankjes

Alle dranksoorten zijn standaard in huis en het aan te bieden assortiment is aan u. Heeft u echt iets te vieren met uw medewerkers, dan weten wij als geen ander dat daar een lekker mixdrankje of cocktail zeker op zijn plaats is. Is uw event wat formeler dan begrijpen wij dat "een biertje of wijntje" een prima keuze zal zijn.

Buffet

Met onze eigen keuken bieden wij alle mogelijkheden in het verzorgen van eten. Dit kan een simpele snack zijn tijdens uw event, maar ook geheel verzorgde buffetten draait onze kok zijn handen niet voor om. Wij houden graag rekening met iedereen en passen het buffet aan naar personen met speciale wensen.